Rekonstrukcija i dogradnja Opšte bolnice i Doma zdravlja u Šapcu

015oglasi 02/09/2021 Nema komentara

Rekonstrukcija i dogradnja Opšte bolnice i Doma zdravlja u Šapcu

Ugovor o izradi projektne dokumentacije za rekonstrukciju zgrade Opšte bolnice u Šapcu potpisan je sa firmom SET DOO kao nosiocem grupe ponuđača kojoj je poveren posao. Projektom je predviđena dogradnja i rekonstrukcija Opšte bolnice i Doma zdravlja u Šapcu.

– Ovaj kapitalni projekat deo je značajnog ulaganja u objekte zdravstva koji sprovodi Vlada RS preko Kancelarije za javna ulaganja. Šabačka bolnica poslednjih 40 godina nije imala nikakvu rekonstrukciju, izuzev proširenja Službe za dijalizu – kazao je gradonačelnik Šapca Aleksandar Pajić, a saopšteno je na gradskom sajtu.

Doktor Slobodan Popović, direktor Opšte bolnice Laza K. Lazarević kazao je da je izuzetno srećan što će Šabac konačno dobiti moderan zdravstveni centar.

– Stanovništvo sa teritorije grada Šapca, ali i okolnih opština dobiće jedan moderan zdravstveni centar. Glavni cilj je da taj centar dobije i urbanistički, arhitektonski, građevinski i tehnološki nivo koji predstavlja nešto što je normalno za 21. vek – rekao je doktor Popović.

Izvor: eKapija

Foto: OB Laza Lazarević – Šabac

Podeli sa prijateljima:
Kategorija : Ekonomija
Ključna reč ili fraza :