Politika povrata i refundacije

Dobrodošli na 015oglasi.com. Korišćenjem naših usluga, saglasni ste sa sledećom Politikom povrata i refundacije vezano za Premijum oglašavanje na web sajtu 015oglasi.com. Molimo vas da pažljivo pročitate ove uslove pre nego što koristite naše usluge.

1. Povrat usluga

1.1. Usluge Premijum oglašavanja na sajtu 015oglasi.com se pružaju odmah po izvršenju uplate i nisu predmet povrata.

1.2. U slučaju tehničkih problema ili grešaka prilikom postavljanja oglasa, molimo vas da nas kontaktirate kako bismo rešili problem na najbrži mogući način.

2. Refundacija

2.1. Refundacija sredstava se može odobriti samo u slučajevima kada je greška nastala sa naše strane ili ako usluga nije pružena u skladu sa dogovorom.

2.2. Zahtev za refundaciju morate podneti u roku od 14 dana od dana plaćanja usluge. Nakon tog perioda, nećemo biti u mogućnosti da obradimo vaš zahtev.

3. Postupak za Povrat i refundaciju

3.1. Da biste zatražili povrat ili refundaciju, molimo vas da nas kontaktirate na [email protected] sa sledećim informacijama:

  • Vaše ime i prezime
  • Broj telefona
  • Email adresa
  • Datum plaćanja 
  • Dokaz o uplati
  • Razlog za povrat/refundaciju

3.2. Nakon što primimo vaš zahtev, odgovorićemo vam u roku od 5 radnih dana sa daljim uputstvima.

4. Obrada zahteva

4.1. Ako je vaš zahtev za refundaciju odobren, sredstva će biti vraćena na isti način na koji je izvršena uplata, u roku od 14 dana od dana odobrenja.

4.2. Ako je vaš zahtev za povrat usluga odobren, preduzećemo sve neophodne korake da ispravimo grešku i pružimo vam uslugu u skladu sa dogovorom.

5. Kontakt

Za sva pitanja ili dodatne informacije u vezi sa Politikom povrata i refundacije, molimo vas da nas kontaktirate na [email protected].


Korišćenjem sajta 015oglasi.com, saglasni ste sa ovom Politikom povrata i refundacije. Molimo vas da pregledate i unesete sve potrebne kontakt informacije pre objavljivanja.