€ 1

Lektura, redaktura, korektura, tehničko uređenje teksta, prepisivanje…

1 od
Prethodna Sledeća

Detalji oglasa

  • ID oglasa: 17870

  • Objavljen: 07/02/2023

  • Cena: € 1

  • Stanje: Novo

  • Lokacija: Šabac

  • Pregleda: 79

image

Opis

Profesor srpske književnosti i jezika vrši profesionalnu lekturu, korekturu, redakturu, tehničko uređenje i prekucavanje svih vrsta tekstova: romana, pripovedaka, eseja, biografija, monografija, dnevnika i ostalih proznih tekstova kao i pesama i drama; naučnih, doktorskih, seminarskih, diplomskih, maturskih, master, školskih i sličnih radova; novinskih članaka, interenet sadržaja, blogova, itd.
Uređivanje teksta podrazumeva njegovo višestruko prelaženje: ispravljaju se slovne, gramatičke, pravopisne i ostale greške, vrši se jezičko – stilsko poboljšanje i tehničko uređenje teksta. Na taj način se povećavaju njegova jasnoća, čitljvost i lepota.
Celokupna usluga – lektura, korektura, redaktura, tehničko uređenje teksta – za jednu lektorsku stranicu (1 800 karaktera sa slovima i razmacima) iznosi 150 dinara po stranici za tekst čija dužina ne prelazi 200 strana. Ukoliko prelazi, cena je 100 dinara po lektorskoj stranici. Za prekucavanje teksta (bez drugog rada na njemu) dovoljni je izdvojiti 50 dinara po stranici. Pošto mi je stalo do svakog klijenta, otvoren sam za svaki dogovor oko Vašeg teksta i cene rada.
Oglas važi za celu Srbiju i za sve tekstove pisane na srpskom jeziku bez obzira na mesto, izgovor (ekavica, (I)jekavica) ili pismo (ćirilica, latinica).
Usluga je veoma kvalitetna uz poštovanje dogovorenih rokova.
Molim Vas da se osetite slobodnim da mi za sve dalje informacije pišete na e- mail: malobabic[email protected] Na isti mejl možete da mi pošaljete svoj rad uz Vaše želje, sugestije i preporuke. Usluga je veoma kvalitetna i povoljna.
Očekujem Vas sa zadovoljstvom koje svojim radom i posvećenošću želim da prenesem i na Vas. 🙂

Podeli sa prijateljima:

Komentari

Napišite Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti dostupna javnosti. Obavezna polja su označena *

Uspešno! Hvala na Vašem komentaru.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly